Навчання в (у) Словаччині, допомога. Вступ в словацькі університети. | Let Know. Бесплатная доска объявлений. Украина, Киев

Информация:

066 009 ХХХХ 066 009 6343 показать

Навчання в (у) Словаччині, допомога. Вступ в словацькі університети.

№802301

Регион: Киев

Дата: 21.03.18 в 17:51

Описание:

Доброго дня! При вступі в словацькі університети допоможу із: нострифікацією документів, переговорами з вузом про зарахування без вступних іспитів, супроводом при зарахуванні, супроводом на перше отримання виду на проживання, який отримується одразу після зарахування студента. Важливо: навчання в Словаччині безкоштовне! Оплачуєте лише проживання в гуртожитку.



Про мене: моє ім'я Влад Галас, я професійний репетитор словацької мови. Закінчив відділення словацької мови та літератури філологічного факультету УжНУ (денна форма). Навчався у двох найбільших університетах Словаччини - Пряшівському і університеті імені Коменського в Братиславі - найбільшому і найкращому університеті Словаччини. В університеті Коменського з усіх восьми предметів, які я складав, отримав максимально можливий бал - "A" (100% успішність). Досвід роботи репетиторством - більше 5 років. За цей час десятки моїх клієнтів (не лише українці, а й індуси та вихідці з африканських країн) досконало вивчили словацьку та, з моєю допомогою, успішно поступили в найпрестижніші словацькі вузи.

Дополнительная информация:

Scroll
Runtime Site: 1.081240 s.