Австралійська блакитна квакша | Let Know. Бесплатная доска объявлений. Украина, Киев

Информация:

Цена: 600 грн.
063 6012ХХХХ 063 6012558 показать

Австралійська блакитна квакша

№677140

Регион: Киев

Дата: 18.03.18 в 13:27

Описание:

Австралійська блакитна квакша від 4 см по тілу від 180 грн

Блакитна австралійська квакша - це велике активне земноводне, яке потребує великий тераріум в той період, коли тварина стане дорослою. Це великий вид деревної жаби, які виростають до 11,5 см.

Молодняк можна тримати в тимчасових ємкостях меншого розміру. Обов'язково потрібна кришка, яка щільно прилягає, щоб запобігти втечі квакши.

Блакитні австралійські квакші - це великі деревні жаби, що живуть в Австралії, Новій Гвінеї і на оточуючих островах. Пропонуємо підвид, офарбований в блакитний або бірюзовий колір замість зеленого. Як і інші деревні жаби, блакитна австралійська квакша може змінювати забарвлення залежно від навколишнього середовища. Температура, вологість, інтенсивність освітлення, здоров'я і колір навколишніх предметів - все це може вплинути на її забарвлення. Блакитна австралійська квакша - прекрасний вихованець, тому що вона переносить різні умови, їй притаманна цікава поведінка і за нею досить легко доглядати. Це вдалий вибір для новачків.

Одна з найдивовижніших рис блакитних австралійських квакш це їх запаморочливий апетит. Вони досить невибагливі в їжі і вживають звичайний набір кормових комах, включаючи коників, дощових черв'яків, личинок воскової молі, борошняних черв'яків, личинок шовкопряда, метеликів і тарганів. У тераріумі завжди повинна бути велика ємність з чистою водою.

Дополнительная информация:

Scroll
Runtime Site: 0.208133 s.