Адвокат. Юрист. Юридичні послуги. | Let Know. Бесплатная доска объявлений. Украина, Киев

Информация:

Характер объявления: предложение

Цена: 200 грн.
06321881ХХХХ 0632188128 показать

Email: advokatov.ua@gmail.com

Адрес сайта: http://advokatov.com.ua/

Адвокат. Юрист. Юридичні послуги.

№645770

Регион: Борисполь

Дата: 17.03.18 в 06:25

Описание:

Юридична фірма “AdvokatoV” Надасть повну юридичну допомогу по вашому питанню. Розірвання шлюбу, поділ майна, земельні, житлові спори, представництво інтересів в різних установах, листи – відповіді, кримінальні справи та всі види юридичних послуг.



Чим ми можемо бути Вам корисні?  




  • Захист інтересів;

  • Відносини з органами влади;

  • Вирішення спорів, представництво в суді;

  • Кримінальні справи;

  • Повернення боргів, виконання судових рішень.



6 причин, чому клієнти вибирають нас



1. ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД



Багато з наших співробітників – це колишні службовці державних структур і компаній. Для якісного консультування з юридичних питань нашими фахівцями використовується багаторічний досвід і знання, отримані в вищих навчальних закладах, а ще в процесі проходження семінарів та інших профільних заходів.



2. КОМПЕТЕНТНІСТЬ КОМАНДИ



При зверненні в нашу організацію кожен клієнт може особисто переконатися в тому, що йому пропонуються послуги від кваліфікованих фахівців. Ми готові надати документи про освіту, підвищення кваліфікації, всі бажаючі можуть побачити нагороди і дипломи наших співробітників.



3. ЗАХИСТ ІНТЕРЕСІВ ДОВІРИТЕЛЯ



Наші юристи активно беруть участь в підготовці та супроводі судових процесів, що дозволяє запропонувати клієнтам якісний захист в судах різних інстанцій. При зверненні за послугами в наш центр підтримки до кожної людини застосовується індивідуальний підхід, уважно вивчаються всі документи.



 



4. ПРАЦЮЄМО НА РЕЗУЛЬТАТ



Наші спеціалісти поважають свій час та час своїх довірителів, тому готові працювати на результат. Після підписання Договору на надання юридичних послуг ми на зв’язку зі своїми клієнтами 24 години на добу / 7 днів на тиждень. Все це допомагає оперативно реагувати та збирати позитивну базу доказів по справі.



5. ОПЛАТА ЮРИДИЧНИХ ПОСЛУГ



Ми маємо позитивний досвід, що базується на гнучкій системі оплати послуг, яка залежить від об’єму робіт та використаних методів. Оскільки, деякі дії може виконати сам клієнт, оплата береться лише за роботу відповідно попередніх домовленостей. Також, є послуга повного ведення справ при якій довіритель отримує готовий результат.



6. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ



Ви точно можете бути впевнені, в тому, що зможете нам довірити свої найінтимніші подробиці як бізнес-діяльності, так і особистого життя. Вважаємо, що на сьогодні  конфіденційність являється базисом довготривалих відносин, тому ми дотримуємося політики конфіденційності при будь-яких умовах.



У вас є питання? Телефонуйте прямо зараз: +380 (063) 218-81-28 [Цілодобово]

Дополнительная информация:

Scroll
Runtime Site: 0.214756 s.