Відшкодування страхових виплат та правова судова юридична допомога | Let Know. Бесплатная доска объявлений. Украина, Киев

Информация:

+3805023ХХХХ +380502363000 показать

Відшкодування страхових виплат та правова судова юридична допомога

№589015

Регион: Киев

Дата: 15.03.18 в 09:31

Описание:

Якщо у Вас трапився страховий випадок на терені Польщі або за її межами та виникли проблеми з відшкодуванням зі сторони польських страхових установ, в т.ч. ZUS (Державна Установа соціального страхування Республіки Польща), як приклад з польським роботодавцем по виробничих травмах, винуватець ДТП з Польщі, страхова компанія винуватця з Польщі, нещасні та смертельні випадки з Вашими близькими на виробництві в Польщі тощо, тоді Ви можете розраховувати на підтримку у вирішенні Ваших питань.

До Вашої уваги група адвокатів, які спеціалізуються у сфері компенсації. У 2009 році розширили канцелярію і для вигідних умов наших клієнтів створили мережу мобільних представників, завдяки чому працюємо по всій країні.

Найдосвідченіші співробітники мають 30-річний досвід у розгляді справ по компенсації, так що ви можете бути впевнені , що довіряючи нам справу, ви даєте ії в найкращі руки.

Це спеціалізована юридична канцелярія, а не компенсаційна фірма. Завдяки тому обслуговуються всі види випадків і можеш бути впевнений, що справа буде проводитися спеціалістами зі сфери відшкодувань.

При цьому не беруться попередні оплати, а лише комісія з отриманої суми. Наші клієнти можуть бути впевнені, що буде докладено максимальних зусиль із нашої сторони.

Довіряючи свою справу ви можете розраховувати на комплексні безкоштовні консультації по усіх юридичних питаннях повʾязаних з обслуговуванням випадків наприклад свідчень ZUS (Державна Установа соціального страхування Республіки Польща), кримінального розслідування, спадкової справи, недієздатності і так далі.

Клієнти, які опинилися в складній матеріальній ситуації, додатково можуть отримати від канцелярії завдаток на майбутню компенсацію.

Не вагайтеся, телефонуйте.

Дополнительная информация:

Scroll
Runtime Site: 0.179814 s.