Ремонт побутової техніки у Чернiвцях | Let Know. Бесплатная доска объявлений. Украина, Киев

Информация:

Характер объявления: предложение

(098) 95ХХХХ (098) 959-30-88 показать

Email: admin@nadomu.cv.ua

Адрес сайта: https://nadomu.cv.ua/

Ремонт побутової техніки у Чернiвцях

№1714851

Регион: Черновцы

Дата: 19.01.23 в 13:17

Описание:

Ремонт побутової техніки в Чернівцях | СЦ "На дому"



https://nadomu.cv.ua/



Співробітники сервісного центру «НА ДОМУ» працюють з будь-якими марками і моделями, оскільки постійно вдосконалюють свою майстерність. А солідний досвід роботи дозволяє швидко впоратися навіть з нестандартними ситуаціями. Всі ремонтні роботи проводяться з модульної заміною деталей. Це вигідно, оскільки дозволяє повністю відновити функції техніки і продовжити термін її експлуатації. Використання оригінальних запчастин - запорука «здоров'я» ваших домашніх помічників.



Після завершення робіт майстер виписує офіційний гарантійний документ. Термін післяремонтного гарантії - від трьох місяців до року, і весь цей час ви маєте право на безкоштовний виклик майстра в разі повторної поломки тієї ж деталі або аналогічної несправності.



Перевозити громіздку техніку в майстерню не завжди зручно, а додаткові витрати на оренду транспорту і вантажників збільшують навантаження на сімейний бюджет. Ми пропонуємо провести ремонт побутової або цифрової техніки на дому, адже в більшості випадків всі необхідні роботи можна виконати на місці установки.



Вам не доведеться міняти свої плани: запросіть майстра по ремонту побутової техніки на будинок в будь-який район Чернівців, а потім можете займатися своїми справами. Після проведення діагностики наші співробітники розрахують вартість ремонту, а потім швидко і акуратно приведуть техніку в порядок. У випадках, коли поломка викликана неправильною експлуатацією, майстер докладно розповість, як уникнути несправностей в майбутньому. Обробка заявок на сайті проводиться в міру надходження. Не забудьте вказати марку і модель пристрою, щоб ми підібрали необхідні запчастини.


Дополнительная информация:

Scroll
Runtime Site: 0.488190 s.