Ремонт побутової техніки у Львові СЦ «На дому» | Let Know. Бесплатная доска объявлений. Украина, Киев

Информация:

Характер объявления: предложение

09616855ХХХХ 0961685535 показать

Email: admin@nadomu.lviv.ua

Адрес сайта: https://nadomu.lviv.ua/

Ремонт побутової техніки у Львові СЦ «На дому»

№1714848

Регион: Львов

Дата: 19.01.23 в 13:08

Описание:

Ремонт побутової техніки у Львові - СЦ «На дому»



https://nadomu.lviv.ua/



У сучасному світі більше не потрібно перевозити побутову техніку до сервісного центру для проведення ремонту. Наша компанія багато років тому (однією з перших у Львові) запровадила послугу виїзду спеціалістів додому для ремонту пральних та посудомийних машин, холодильників та морозильних камер, а також іншої побутової техніки. Власнику не потрібно демонтувати пристрій та транспортувати його до майстерні. Натомість співробітник нашої організації самостійно приїде до замовника додому разом із необхідним набором запасних частин. Якщо в процесі роботи майстру будуть потрібні інші деталі, то він оперативно зможе від'їхати за нами на склад.



Виїзд здійснюється у зручний для клієнта час, наші майстри можуть приїхати додому з 8 ранку до 22 години вечора 7 днів на тиждень. Ми працюємо без перерв та вихідних. Замовлення послуги доступне для мешканців Львова (Галицький, Залізничний, Личаківський, Франківський, Шевченківський, Сихівський райони) та найближчім містам Львівської області.



Наші майстри



Ми працюємо у Львові вже багато років і за цей час змогли знайти майстрів найвищого рівня, які можуть відновити навіть безнадійну техніку. Перед тим, як прийняти майстра в штат компанії, ми проводимо як теоретичне, так і практичне тестування, щоб визначити рівень фахівця. Також ми звертаємо увагу на попередній досвід роботи та запитуємо рекомендації з інших сервісних центрів.



Усі наші працівники мають великий трудовий стаж та за своє життя відремонтували тисячі складних пристроїв. При цьому не варто думати, що ми обираємо лише грамотних спеціалістів. Вибір співробітників також полягає в пошуку ввічливих і тактичних людей, які не мають шкідливих звичок і відрізняються підвищеною пунктуальністю. Викликаючи майстри в СЦ «На дому» ви можете бути впевнені в тому, що додому приїде грамотний і ввічливий фахівець, який розповість про те, що спричинило поломку, а також підкаже, як експлуатувати техніку, щоб поломка не повторилася в майбутньому.



 


Дополнительная информация:

Scroll
Runtime Site: 1.382110 s.