Ремонт побутової техніки у Рівному | Let Know. Бесплатная доска объявлений. Украина, Киев

Информация:

Характер объявления: предложение

(096) 16ХХХХ (096) 168-55-35 показать

Email: admin@nadomu.rv.ua

Адрес сайта: https://nadomu.rv.ua/

Ремонт побутової техніки у Рівному

№1714847

Регион: Ровно

Дата: 19.01.23 в 13:05

Описание:

Ремонт побутової техніки | СЦ "НА ДОМУ" у Рівному



https://nadomu.rv.ua/



Якісний ремонт побутової техніки



Коли домашні прилади перестають виконувати свої функції, відразу стає помітно, як багато часу забирають побутові клопоти. Якщо духовка не нагрівається, пральна машина гуде на віджиманні, а в холодильнику зник холод - пора замовити ремонт побутової техніки. Сервісний центр «НА ДОМУ» пропонує рівнянам і найближчих районів області відремонтувати побутову техніку будь-яких виробників за доступними цінами.



Ми надаємо послуги найвищого класу із застосуванням надійних комплектуючих. Наші фахівці надають гарантію, так що ви можете бути впевнені в якості ремонту побутової техніки. Після установки нових комплектуючих ваші пристрої повністю відновлять свої функції, а нульова ступінь зносу деталей дозволить встановити термін післяремонтного гарантії від трьох до дванадцяти місяців. Ми купуємо тільки перевірені запасні частини від відомих постачальників. Укладено прямі контракти, які дозволяють знизити ціну на послуги компанії за рахунок відсутності посередників. Таким чином ми можемо одночасно отримувати якісні деталі і знижувати ціну для кінцевого покупця.



Наші співробітники мають у своєму розпорядженні усіма необхідними інструментами для проведення діагностики і мають величезний досвід обслуговування електроприладів провідних брендів. Це дозволяє підвищити рівень сервісу і запропонувати рівнянам і області терміновий ремонт побутової техніки на дому. Надання послуг на місці позбавить вас від транспортних витрат і оплати роботи вантажників. Крім того, вам не доведеться переживати, що великогабаритна техніка отримає пошкодження по дорозі з майстерні. А якщо додати відмінні ціни і можливість вирішити проблему з ремонтом побутової техніки всього за 24 години, стане зрозуміло, чому сервісний центр «НА ДОМУ» такий популярний.



Відмінною особливістю майстерні "НА ДОМУ" є дуже низькі ціни на різні послуги з ремонту побутової техніки. Вартість послуг заморожена на рівні 2018 року і жодного разу не підвищувалася. Подібна ціна є нашою конкурентною перевагою і дуже подобається жителям міста. Саме тому вони рекомендують нас своїм друзям і знайомим. Саме такі рекомендації дають змогу нам не витрачати гроші на рекламу. Якщо вам потрібен ремонт побутової техніки і ви проживаєте в Рівному, то ми зможемо надати вам допомогу. Просто зателефонуйте, залиште онлайн-заявку або зверніться в месенджер. Майстер вислухає ваші скарги і домовиться про час візиту для проведення комплексної діагностики і подальшого ремонту. Чекаємо на ваші заявки на сайті або по телефону!


Дополнительная информация:

Scroll
Runtime Site: 0.947242 s.