Ремонт побутової техніки у Тернополі | Let Know. Бесплатная доска объявлений. Украина, Киев

Информация:

Характер объявления: предложение

096) 991ХХХХ 096) 991-93-13 показать

Email: admin@nadomu.te.ua

Адрес сайта: https://nadomu.te.ua/

Ремонт побутової техніки у Тернополі

№1714845

Регион: Тернополь

Дата: 19.01.23 в 12:58

Описание:

Ремонт побутової техніки в Тернополі - СЦ "НА ДОМУ"



https://nadomu.te.ua/



У нашому місті працює багато майстерень, але далеко не всі з них здійснюють виїзд додому до клієнта. СЦ "ДОМУ" - одна з таких компаній, ми маємо досвід виїзної роботи вже понад 12 років. Якщо вам потрібно полагодити побутову техніку в Тернополі швидко, якісно та недорого, звертайтесь до майстрів нашого сервісного центру. Ми виконуємо ремонт великої побутової техніки: пральних та посудомийних машин, холодильників та морозильних камер, варильних панелей та духових шаф, кухонних плит або мікрохвильових печей. Особливістю нашої компанії є швидкий ремонт техніки, від моменту звернення до відновлення пристрою може пройти всього 1 день. У разі складної поломки або за відсутності запасних частин у місті термін може збільшитись, але він завжди буде досить коротким.



Кваліфіковані спеціалісти



Багато майстерень Тернополя спеціалізуються на ремонті певних видів побутової техніки, що створює певні незручності для замовників. Для заміни конфорки варильної панелі доводиться викликати майстра з однієї компанії, щодо телевізора звертатися до іншої, а ремонт газового водонагрівача довіряти третій. У сервісному центрі «НА ДОМУ» працюють спеціалісти з різних видів побутової техніки. Тому ви зможете замовити ремонт будь-яких домашніх пристроїв. У деяких випадках (при невисокій складності ремонтних робіт) можна за один візит полагодити На Дому відразу два-три види побутової техніки, наприклад, пральну машину та посудомийку.



Відмінною рисою СЦ "ДОМУ" є суворий відбір технічних фахівців. Висока кваліфікація співробітників нашого сервісного центру дозволяє виконувати ремонт побутової та цифрової техніки найвідоміших брендів. При цьому вартість техніки не має значення, ми можемо відремонтувати як недорогі, так і преміальні пристрої. Ми швидко повернемо працездатність холодильникам, пральним та посудомийним машинам, духовим шафам, варильним панелям.З повним списком послуг та попередніми цінами на різні типи ремонту можна ознайомитись у нашому прайсі.Остаточну вартість ремонту майстер називає після проведення діагностики.Ви завжди маєте право відмовитися від проведення ремонтних робіт .



Гарантія на всі види робіт



Побутова техніка відомих брендів потребує якісного ремонту та обслуговування, тому ми використовуємо лише фірмові запчастини, рекомендовані виробником. Це дає можливість досягти ідеальної роботи домашніх помічників і скоротити час надання послуг до мінімуму. Усі наші майстри мають високий рівень кваліфікації. Вони виконують ремонт побутової техніки відповідально та якісно, що дає можливість надати гарантію. Її термін залежить від складності ремонту, загального стану пристроїв та інших факторів, так що може коливатися від трьох до дванадцяти місяців. Якщо ваша пральна машина або інший вид побутової техніки зламався під час гарантійного терміну, то просто зателефонуйте нам. Усі дані про вашу заявку зберігаються у базі даних компанії. Навіть якщо ви втратите гарантійний талон – ми все одно виконаємо свої зобов'язання.



Ви бажаєте отримати попередню консультацію перед викликом майстра? Достатньо зателефонувати! Ми надамо інформацію про будь-які деталі, пов'язані з виконанням ремонтних робіт, гарантією та вартістю послуг. Наші працівники з радістю розкажуть вам про умови виїзду по Тернополі та найближче передмістя, а ви зможете передати майстру всі необхідні дані щодо своєї побутової техніки. Зв'язатися з нами можна за допомогою телефону, онлайн-форми на сайті або зручного месенджера. Сервісний центр "НА ДОМУ" працює щодня, без перерв та вихідних.


Дополнительная информация:

Scroll
Runtime Site: 0.903654 s.