Магнієва олія Dr. Magnesium допомагає кісткам та суглобам. | Let Know. Бесплатная доска объявлений. Украина, Киев

Информация:

Характер объявления: предложение

Цена: 350 грн.
+3809637ХХХХ +380963785039 показать

Email: wkam58@ukr.net

Адрес сайта: https://drmagnesium1958.tumblr.com/

Демонстрационное видео с YouTube:

Магнієва олія Dr. Magnesium допомагає кісткам та суглобам.

№1714787

Регион: Камень-каширский

Дата: 19.09.22 в 20:35

Описание:

Біль в кістах дуже чутливий i дискомфортний, найчастіше проявляється в літніx людей як результат нестачі поживних речовин, зношення, тріщин та інших пошкоджень. Цей біль приносить багато незручностей і може впливати на одну чи на групу кісток в організмі. Але, в основному, біль простежують в руках, ногах та п’ятах.



Такого роду болі можуть бути викликані демінералізацією кісток та втратою кальцію.



Нормальний piвень кальцію можливо підтримувати лише при достатій кількості магнію.



Дефіцит магнію впливає на всмоктування i засвоєння вітаміну D, а той, в свою чергу, впливає на рівень кальцію. Магній впливає - так само i на гормони, які  відповідають за стабільність кісткової тканини. Також цей мінерал, безпосередньо впливає на зростання комплексу кальцію i фосфору - основи мінеральної складової кісткової тканини. Магній позитивно впливає на клітини, які формують i руйнують кісткову тканину.



Дуже важливий магний для суглобів i сполучної тканини. Завдяки йому виробляються білки i жирні кислоти, які беруть участь в побудові хрящової тканини. Магній не дає кальцію відкладатися в суглобових сумках, тим самим зберігаючи еластичність суглобів. Нестача магнію в оргажзмі призводить до порушення структури сполучної тканини на клітинному piвнi. При цьому зменшується виробництво білка сполучної тканини, зменшується активнють особливих ферментів, які відповідають за створення найважливіших для суглобів речовин – хондропротекторів.



Вживания олії Dr. Magnesium – постачає організм магнієм та допомагає кісткам та суглобам.


Дополнительная информация:

Scroll
Runtime Site: 1.825082 s.