МиючиЧистячиДезінфікуючиЗнежирюючиПлямовивідні Засоби Фірми "ZEP" США | Let Know. Бесплатная доска объявлений. Украина, Киев

Информация:

Цена: 100 грн.
063 172 ХХХХ 063 172 9077 066 713 4714 показать

МиючиЧистячиДезінфікуючиЗнежирюючиПлямовивідні Засоби Фірми "ZEP" США

№1154994

Регион: Киев

Дата: 31.03.18 в 11:43

Описание:

До вашої уваги пропонується високоякісна продукція, яка не має аналогів, відомої американської компанії " ZEP " TM, що вже понад 150 років успішно існує на світовому ринку.



Ця продукція стосується любої сфери та галузі життєдіяльності людини починаючи з великих промислових підприємств, заводів, фабрик, комбінатів ( як технічних, транспортних, так і харчових ), державних та приватних установ ( аеропортів, портів, залізниць, СТО, миєк, лікарень, шкіл, дит. садків, торгових центрів, готелів, ресторанів ), закінчуючи будинками, квартирами та іншими будівлями, а також всіми видами транспорту.



Продукція має, уявіть собі, близько 5000 найменувань та включає в себе миючи, чистячи, дезінфікуючи, обезжирюючи, плямовивідні, змащувальні, охолодженні дуже потужні спеціалізовані засоби, які контактують та працюють з любою поверхнєю, предметом, або матеріалом. Також є біологічні спеціалізовані засоби та препарати, які вікористовуються в основному в харчовій промисловості і не тільки.



Вся додаткова інформація та фото, що цікавлять за телефоном, або письмово, пишіть, дзвоніть, питайте, з задоволенням відповім. Просто в оголошенні, все, що необхідно, неможливо розмістити. Дуже цікава і приваблива пропозиція відносно : " ЯКІСТЬ/ЦІНА " ...



ЕФЕКТИВНО ВИДАЛЯЄ ЖИР, МАСЛО, ГРИБОК, ДЬОГОТЬ, АСФАЛЬТ, ТУШ, ФАРБИ, КЛЕЇ, СМОЛИ, САЖУ, НАГАРИ, НАКИП, ВАПНО, ІРЖУ ЛЮБОЇ СКЛАДНОСТІ ТА ТЕРМІНУ І ІНШИЙ БРУД, ВІДКЛАДЕННЯ ТА УТВОРЕННЯ.



ЩЕ РАЗ НАГОЛОШУЮ, АНАЛОГІВ, ЯК ПО ЯКОСТІ, ТАК І ПО ЦІНІ НЕ ЗНАЙДЕТЕ, МОЖЕТЕ НАВІТЬ НЕ ШУКАТИ І НЕ ТРАТИТИ ЧАС, БО ЇХ НЕ ІСНУЄ.

Дополнительная информация:

Scroll
Runtime Site: 1.266801 s.