Ремонт гидромоторов | Let Know. Бесплатная доска объявлений. Украина, Киев

Информация:

Цена: 1274 грн.

Площадь: Нові

380 977 ХХХХ 380 977 069829 показать

Ремонт гидромоторов

№1062967

Регион: Киев

Дата: 29.03.18 в 22:51

Описание:

Ремонт гидромоторов



Качественный ремонт гидромоторов ,а также продажа всех видов



Надаємо весь комплекс заходів з виробництва та капітального ремонту гідравлічного обладнання, від будь-якого виробника (підприємств України, Російської Федерації, країн снд, poclain, hydropa, danfos, hydromatik, sauer, vickers, commercial, linde, hpi, bosch rexroth, parker hydraulic, kawasaki, hitachi, orsta, moog inc., denison hydraulics, atos, plasser und theurer, speno internationale s.a., festo, epe(Eppensteiner), Hydac та інших). Гарантійне та післягарантійне обслуговування. Капітальний ремонт гідронасосів, гідромоторів, гідроциліндрів, гідророзподільників, вузлів і агрегатів на різні види тракторів, екскаваторів, бульдозерів, трубоукладачів, сільгосптехніки, автомобілів, електронавантажувачів, автонавантажувачів, електрокарів і будь-якої іншої промислової і сільськогосподарської техніки застосовується в наступних областях:

Аеродромне обслуговування;

Бурове і геологорозвідувальне обладнання;

Гірничодобувні машини та обладнання;

Залізничні машини;

Збірка, розбирання, дефектація, мийка, заміна зношених деталей, притирання, випробування на стенді з регулюванням і остаточної доведенням і фарбуванням проводиться в спеціалізованій майстерні висококваліфікованими фахівцями.

ся продукція, вироблена або пройшла капітальний ремонт, проходить комплекс заходів по перевірці на спеціальних стендах. Ремонт проводиться за кресленнями та технології заводів виробників. На всі відремонтовані запчастини надається гарантія.

Надаємо можливість обміняти запчастини та комплектуючі, що виробили ресурс і вийшли з ладу, на агрегати, відремонтовані за заводською технологією.

Дополнительная информация:

Scroll
Runtime Site: 0.577075 s.